Dálkový odečet energie

Docházka SYSDO pomocí rozpoznání SPZ

Docházkový systém SYSDO přináší další novinku pro své uživatele. Nově lze v systému využít kamery Milesight, které umožňují automatickou detekci registračních značek (SPZ) vozidel. Kamera Milesight v tomto případě funguje jako další typ docházkového terminálu, což zjednoduší a zpřesní správu docházky zaměstnanců. Jinými slovy - docházku zaměstnanců tak vytváří zcela automaticky!

Výhody kamer Milesight
Kamery Milesight jsou známé svou vysokou kvalitou obrazu a spolehlivostí. Díky pokročilé technologii detekce SPZ mohou tyto kamery zaznamenávat příjezdy a odjezdy vozidel v reálném čase. To umožňuje přesnou, snadnou a zcela automatickou evidenci docházky. Ocení to zvláště firmy s velkým počtem zaměstnanců a návštěvníků, kteří využívají automobilovou přepravu. Kamery jsou vybaveny pokročilými algoritmy pro rozpoznávání znaků na registračních značkách, což zajišťuje vysokou přesnost a rychlost detekce. Systém je schopen rozpoznat SPZ i za zhoršených světelných podmínek, výrazném protisvětle či noci (funkce IR přísvit, Super WDR) a bez problémů si poradí i s vysokou rychlostí vozidel (až 200 km/h).

Je to složité?

Není! Kamera se do systému přidává stejným způsobem jako jiné druhy terminálů. Použít tedy můžete přiložený aktivační kód, nebo můžete využít přímo administraci čteček. Samotná konfigurace kamery nezabere více než pět minut a celý postup je dobře zpracován v naší nápovědě.

Jak lze kameru v docházce využít?
Především díky nim můžete zcela automaticky zaznamenávat docházku - a to buď dle přístupu (příjezd = příchod, odjezd = odchod), nebo typ přístupu automaticky určovat dle směny (systém dle směny určí zda se jedná o příchod, odchod, pauzu na oběd nebo třeba návštěvu lékaře). Jednou z dalších zajímavých možností je používat data o příjezdu a odjezdu zaměstnance v přehledu přítomnosti, ale zároveň tato data nevyužívat pro automatické vytváření docházky. V takovém případě v přehledu přítomnosti vidíte, že je zaměstnanec v areálu firmy, nicméně docházka se mu začne zaznamenávat až při použití klasického terminálu.

Integrace kamer Milesight s docházkovým systémem SYSDO představuje významný krok vpřed v oblasti moderní správy docházky. Díky této novince mohou firmy efektivněji monitorovat příjezdy a odjezdy vozidel, což přispívá k celkové bezpečnosti a přesnosti evidovaných údajů. Navštivte webové stránky SYSDO pro více informací a začněte využívat nové možnosti, které vám toto spojení nabízí.